INeuralNetwork.CreateNetwork

Syntax

CreateNetwork(networkDefinition: String);

Parameters

networkDefinition. Parameters of the created network are presented as a string.

Description

The CreateNetwork method creates a neural network according to the assigned string view.

Comments

A new network will not be created if wrong parameters are specified in networkDefinition.

The INeuralNetwork.ExportSynapses method returns network parameters in the string view.

Example

To execute the example, add the a link to the NN system assembly.

Sub UserProc;
Var
    network: NeuralNetwork;
    networkDefinition: String;
Begin
    network := New NeuralNetwork.Create;
    networkDefinition := "layers: 1 6 3 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "funcs: 3 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "layer 0: 6 3 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "neuron 0: 7 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 0: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 1: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 2: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 3: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 4: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 5: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 6: -0.074854 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "neuron 1: 7";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 0: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 1: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 2: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 3: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 4: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 5: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 6: 0.006767 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "neuron 2: 7 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 0: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 1: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 2: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 3: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 4: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 5: 0.408248 ";
    networkDefinition := networkDefinition + "syn 6: 0.244263";
    network.CreateNetwork(networkDefinition);
End Sub UserProc;

After executing the example a neural network is created according to the specified parameters.

See also:

INeuralNetwork